Vitajte na našich stránkach!

Ascend zlatý koncentrátor stroja na dodávku zlata kacha do Guiney

Minulý týždeň spoločnosť ASCEND Mining Machinery Company úspešne dodala štyri sady jednoduchých koncentrátorov zlata “zlatá kacha“pre guinejského zákazníka.Počas servisného procesu verne odpovedáme na otázky a poskytujeme profesionálne riešenia zákazníkom, sú spokojní s naším plánom a vysoko nás uznávajú.

    

Stroj Gold Kacha zažíva v Afrike boom.10. apríla 2024. Dostali sme dopyt od zákazníkov Sudánu, povedal, že jeprvýkrátpracujúci pre ťažbu zlata.A chce hľadať zlatý automat, ktorý mu môže pomôcťseparátor zlato 5 tphz aluviálneho zlata.V závislosti od jeho požiadaviek mu náš technik odporučí naše štyri sady stroja “zlatá kacha” a dve sady mokrých panvových mlynov.

Thezlatá kachaamokrý panvový mlynsú ľahko ovládateľné, majú vysokú účinnosť a dostupnú cenu. Táto kombinácia je veľmi vhodná pre prvú investíciu do zlata.Naši zákazníci tento plán uspokojili, obe strany majú skvelú spoluprácu.dokončili sme túto výrobuiba týždeň.Naši zákazníci sú potešení našou rýchlosťou výroby.

kacha     

Zlatá kacha má vysokú kvalitu a vysokú cenu.Používa sa tiež pri gravitačnom procese získavania zlata.A je to horúci predaj na africkom trhu, ako je Sudán, Keňa, Zambia a tak ďalej.Ak máte záujem o zlatý odstredivý koncentrátor alebo možno chcete investovať do ťažby zlata, neváhajte kontaktovať nášho obchodného manažéra.

 

Kontaktná osoba: pán Wilson

Mobil: +86 18221130967 (WhatsApp a Wechat)

Email: wilson@ascendmining.com 

 

Kliknite sem Pozrite si viac informácií o našejZlatá Kača


Čas príspevku: 11-05-24

Nechajte svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju.